1. Hur gör man?


1. FYLL UPP FLASKAN!
Ta vår återvunna flaska och fyll upp den med kranvattnet du har hemma. Om du har en egen flaska hemma går det självklart bra att använda den. Tänk på att flaskorna ska rymma minst 500 ml kranvatten då tabletterna är anpassade till den volymen.


2. LÄGG I TABLETTEN!
Packa upp din rengöringstablett beroende på användningsområde och lägg ner den i flaskan med vattnet. Användningsområdena är: glas/ spegel, badrum och mångsidigt användande. Varje användningsområde har en speciell doft: liljekonvalj, citrongräs och lavendel. Upplösningstiden för tabletten beror på vattentemperaturen, desto varmare kranvatten, desto snabbare går det. I de flesta fall är tabletten helt upplöst inom några minuter!


3. KLART!
Direkt efter att tabletten är helt upplöst kan du skruva tillbaka spraymunstycket. Kranvattnet har nu gjorts till ett effektivt och hållbart rengöringsmedel som du kan använda i hela hemmet. Följ dina rengöringsrutiner precis som du brukar - men denna gång betydligt miljövänligare! Helt utan onödigt plastavfall och kraftigt minskad transportvikt!


2. Leverans

Leverans alternativen finns i utcheckningen. Det kostar 9 kr för utkörning i stockholmsområdet och 29 kr i resterande delar av Sverige. Leveranstiden för utkörning i Stockholm är max 5 dagar, medan resterande delar av Sverige är beroende på postsystemet.


3.Varför är vi miljövänliga?


  • Låga CO2 utsläpp utan onödig vattentransport 
  • Inga skadliga kemikalier
  • Inget plastavfall 
  • Biologiskt nedbrytbara produkter

4. Fungerar våra produkter lika bra som kemiskt starka och omiljövänliga alternativ?


Alla rengöringstabletter är producerade av miljövänliga och biologiskt nedbrytbara ingredienser för att bevara våran värdefulla värld. Tabletterna har den optimala pH-nivån för att säkersälla optimal rengöring och städning, men denna gång med hänsyn till vår planet.5. Vill du veta mer om tabletterna?

Om du vill veta mer om tabletternas innehåll, användningsområden, vad man behöver vara försiktig med, mm, besök vår leverantörs hemsida för mer information. Deras företag heter Skosh AB, med hemsidan skosh.se.